Back to Top

Εξερευνώντας το σχεδιασμό χωρίς αποκλεισμούς στην πολιτιστική κληρονομιά: ενα σεμινάριο με την Dr. Piper Hutson

Εξερευνώντας το σχεδιασμό χωρίς αποκλεισμούς στην πολιτιστική κληρονομιά: ενα σεμινάριο με την Dr. Piper Hutson

Σε έναν ολοένα και πιο διασυνδεδεμένο κόσμο, η προσβασιμότητα της πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί θεμελιώδη πτυχή της κοινωνικής προόδου. Για να εμβαθύνει σε αυτό το κρίσιμο θέμα, η BPOC είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει ένα επερχόμενο διαδικτυακό σεμινάριο ως μέρος της συνεχιζόμενης σειράς μας, “Dreaming of AI”. Στις 8 Απριλίου στις 8 π.μ. PT/11 π.μ. ET, ελάτε μαζί μας σε μια διαφωτιστική συνεδρία με επικεφαλής την αξιόλογη Dr. Piper Hutson.

 

Η Dr. Hutson, ειδικός στο σχεδιασμό χωρίς αποκλεισμούς, θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες σε μια συζήτηση σχετικά με την υιοθέτηση της αισθητηριακής επεξεργασίας και της νευροδιαφορετικότητας στο πλαίσιο της πολιτιστικής κληρονομιάς. Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε πώς τα ιδρύματα μπορούν να υιοθετήσουν πλαίσια χωρίς αποκλεισμούς που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια, διασφαλίζοντας ότι η πολιτιστική κληρονομιά παραμένει προσβάσιμη σε όλους.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο Dr. Hutson θα αξιοποιήσει μια πληθώρα διεπιστημονικών ερευνών και πρακτικών γνώσεων για να φωτίσει τις αποχρώσεις του σχεδιασμού χωρίς αποκλεισμούς στην πολιτιστική κληρονομιά. Από την κατανόηση των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους τα άτομα εμπλέκονται με τα πολιτιστικά περιβάλλοντα έως την αξιοποίηση της τεχνολογίας για ενισχυμένη προσβασιμότητα, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές στρατηγικές για την προώθηση της συμμετοχικότητας στους οργανισμούς τους.

Με την παρακολούθηση αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα εμβαθύνουν στην κατανόηση των αρχών του σχεδιασμού χωρίς αποκλεισμούς, αλλά και θα αποκτήσουν πρακτικές ιδέες για να επανασχεδιάσουν τους χώρους, τις εκθέσεις και τα προγράμματά τους μέσα από ένα φακό χωρίς αποκλεισμούς. Η συνεδρία θα δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πολιτιστικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των κοινοτήτων τους, προωθώντας την ενσυναίσθηση και την κατανόηση κατά τη διαδικασία.

 

Εάν δεν μπορείτε να συμμετάσχετε ζωντανά; Μην ανησυχείτε! Κατανοούν ότι τα προγράμματα μας μπορεί να είναι πολυάσχολα, γι’ αυτό και το διαδικτυακό σεμινάριο καταγράφεται και είναι διαθέσιμο για προβολή στο κανάλι τους στο YouTube.

Εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτή τη διαφωτιστική συζήτηση και να κάνετε ένα βήμα προς τη δημιουργία ενός πιο περιεκτικού μέλλοντος για την πολιτιστική κληρονομιά.

Post a Comment